Water & Vuurtocht za. 3 september 2022 **UITGESTELD **

Helaas wordt in verband met de extreem lage waterstand de Water & Vuurtocht uitgesteld naar voorjaar 2023.

Vaar mee met de verlichte bootjes door de grachten van de woonwijk.

Onderweg spetterende muziek-, dans- en theater optredens langs de route. Dit jaar eindigen we bij het clubhuis aan de Beuningse Plas met een podium met diverse optredens. Vanaf 1830 kunnen kinderen marshmallows en broodjes roosteren op het vuur bij het clubhuis. De vaartocht start vanaf 20.30 uur. Bij terugkomst ook heerlijk genieten van de podiumoptredens en voor volwassenen borrelen bij het vuur. Dit jaar is er een spetterende avond met optredens van de volgende artiesten: Band Revival, DJ Niels, Dansschool TDD, DJ Tijn, Tim en Emiel, DJ Jordi Croonen en Vincent Verbiesen. Het evenement eindigt om middernacht.

Je dient zelf een boot te regelen, de vereniging heeft geen huurboten beschikbaar. Leden gratis, introducés betalen 5 euro, kinderen 2,50  (inclusief een consumptiebon). Ter bevestiging van aanmelding wordt een ballon per boot verstrekt tegen 1 euro statiegeld. Deze ballon kan tot einde van de seizoens-opening van de WSV weer worden ingeleverd, dit ter voorkoming van zwerfvuil.

Voor het gebruiken van alcoholhoudende dranken wordt bij inschrijving aan de hand van ID aan jongeren tussen 18 en 25 jaar een armbandje verstrekt. Meld je aan voor dit evenement! Dan kun je ook meevaren en mars-mellows roosteren.

We verzoeken deelnemers dringend per boot of fiets te komen. Betalen contant. Parkeergelegenheid is beperkt: in de omliggende wijk. Houd de website in de gaten voor informatie over wijzigingen of annulering bij slecht weer of corona maatregelen.

Boat Bike & Run zo. 3-7-2022 afgelast

Het evenement Boat Bike Run dat in de planning stond voor zondag 3 juli 2022 is helaas afgelast vanwege onvoldoende deelnemers.

Mocht u zich hebben ingeschreven, dan wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Vriendelijke groeten van de WSV

WOENSDAGAVOND VAARTOCHTJES

Nieuw dit seizoen: Voor alle volwassenen (met of zonder eigen boot): op woensdag avond kun je er nu lekker met medewatersporters op uit om een rondje te varen. Inloop vanaf 19 uur.

WIJ ZOEKEN BOTEN EN BEGELEIDING VOOR DE OUDERENBOND

Op 14 augustus varen we met de ouderenbond. Hiervoor zoeken we boten en begeleiding. Wie helpt!

We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken, ook voor de andere activiteiten. Meldt je aan bij Chris Janssen, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of leg even contact als je toch in het clubhuis bent.

Zeilcursus zo. 05 en zo. 19 juni 2022

ZEILCURSUS 2022

Je kunt je ook al inschrijven voor een een zeilcursus in 2 delen op zondag 5 en zondag 19 juni aanstaande. Klik hieronder op de blauwe button om jezelf aan te melden.
Lestijden: 10:30-12:00 en 12:30-14:00 uur

AANMELDEN KAN NIET MEER

Vereisten:

• Lestijden: 10:30-12:00 en 12:30-14:00 uur
  • Kosten: 7.50 voor 1 les en 15 euro voor 2 lessen.
  • Max 8 per groep (16 totaal).
  • zwemdiploma A, B of hoger.
  • Alleen voor leden (of eerst lid worden, zie website).

Doelstelling is om de grondbeginselen van het zeilen te leren, waarbij de basistheorie over zeilbegrippen, techniek en vaardigheden gecombineerd wordt met natuurlijk het zeilen zelf. De nadruk zal liggen op de praktijk; het moet vooral leuk zijn! Maar we willen zeker ook iets bijbrengen. De lessen die Jan-Willem geeft zijn erg leuk, meld daarom snel aan om hierbij te kunnen zijn !

Jaarfeest / BBQ zondag 26 juni 2022

Logo wsvdebeuningseplasHoudt zondag 26 juni je agenda vrij voor een spetterend jaarfeest! Feest op en om het water, met attracties, muziek en hapjes (BBQ) aan de waterkant. Meld je snel aan! Dan weten wij hoeveel inkopen we gaan doen om er een fantastisch feest van te maken!

Het programma is weer goed gevuld, met meerdere activiteiten op en langs het water, voor jong en oud! Afsluitend houden wij weer een gezellige barbecue. De verschillende activiteiten starten vanaf 14:00 uur, de BBQ zal ca. 17:30 aan gaan.

AANMELDEN KAN NIET MEER.

Kosten deelname en barbecue:

• Leden: 5 euro voor volwassenen en 2.50 voor kinderen.
  • Introducees: 10 Euro

Graag introducees ook van te voren aanmelden en op de dag zelf even melden bij de bar in ons clubhuis. Voor deelname aan de barbecue vragen wij iedereen die vooraf aangemeld is om zijn/haar naam aan te vinken op de presentielijst bij ons clubhuis.

jaarfeest-fotocollage.jpg

Uitdrukkelijk willen we hierbij melden dat het gebruik van de attracties voor eigen risico is. We raden kinderen aan om water- of surfschoentjes te dragen omdat aan de waterkant soms schelpen kunnen liggen met scherpe randjes.

Tot ziens langs de waterkant !
Namens de activiteitencommissie

Inge Hermans

Logo wsvdebeuningseplas

Rondvaart ouderenbond

14 augustus, organiseren wij een rondvaart voor de ouderenbond.

hiervoor zijn wij op zoek naar boten en schippers die 2of meer plaatsen ter beschikking hebben.

graag aanmelden bij ondergetekende.

Chris Janssen

senioren-wsv24