We zijn weer open !

Logo wsvdebeuningseplasIn de Weekenden vanaf 16-05-2020 kun je weer kano varen en zeilen bij onze Watersportvereniging ! Leden mogen gebruik maken van het materiaal indien voorhanden.

Corona maatregelen WSV De Beuningse Plas
(tot nader orde) 

 • Kinderen helpen zo veel mogelijk elkaar met materiaal tillen
 • Ouders mogen hun eigen kinderen helpen met:
  • Zwemvest aan doen
  • Boot tillen
 • Bij instructies op de wal minimaal 1,5 m afstand houden
 • Ouders mogen op afstand kijken, houd onderling afstand!
 • Na het sporten: je peddel en roerstengel ontsmetten, voordat je de spullen aan een ander doorgeeft.
 • Als de boten worden opgeruimd: buitenzijde ontsmetten (overal waar je de boot vastpakt)
 • Toiletten en douche alleen gebruiken als het noodzakelijk is. Er wordt regelmatig schoongemaakt.
 • Kantine is gesloten.

20160522_143927_resized.jpg

Inge Hermans
+31-614497125

Watersportvereniging de Beuningse Plas

Watersportvereniging de Beuningse Plas

 

Corona en de agenda van de WSV activiteiten

Logo wsvdebeuningseplasBeste watersporters,

Het zijn bijzondere tijden en helaas hebben we zojuist gehoord dat de maatregelen van het Kabinet met betrekking tot de  sportverenigingen gehandhaafd blijven tot minimaal 28 April en voor vergunning plichtige evenementen zoals ons Jaarfeest, tot 1 juni. 

We hebben met het bestuur besloten dat we het voorseizoen eigenlijk volledig gaan schrappen. Dit betekent dat ons Jaarfeest en de zondagmiddagen niet doorgaan. Ook Sjors Sportief zal worden afgemeld voor de periode die nu aangegeven is door de overheid. Mochten de maatregelen voor sportclubs versoepeld worden na 28 April, dan gaan we wel de zondagen weer open (wellicht met extra voorzorgsmaatregelen). Dit zullen we dan tijdig melden. Varen op het water is natuurlijk met individuele boten goed op 1,5 meter afstand van elkaar te doen (dat doen we eigenlijk altijd...), maar bij het clubhuis zullen dan wel wat regels moeten worden nageleefd. Het is te vroeg om nu hierover al iets te zeggen, maar hou de nieuwsbrief en Facebook in de gaten. 

Water en Vuurtocht op 29 Augustus (onder voorbehoud)
Wat we wel gaan organiseren is de Water-en Vuurtocht op 29 Augustus, in de verwachting dat we tegen die tijd wel weer e.e.a. mogen doen. De details volgen, maar schrijf het alvast in de agenda. Tegen die tijd is iedereen vast wel toe aan een heerlijke avond op en langs het water en kunnen we hopelijk de Corona ellende achter ons laten. Jos van Elven gaat alvast op zoek naar leuke artiesten en optredens voor langs het water.

 

Lees meer: Corona en de agenda van de WSV activiteiten

Foto's Water &Vuur 2018

Dit jaar was het alweer de tiende editie van de Water & Vuurtocht georganiseerd door WSV de Beuningse Plas. Het was ook de drukst bezochte Water & Vuur ooit met meer dan 150 bezoekers. Het mooie weer, de prima optredens van de band, de toneelvereniging en de DJ's van Eleven Events + de aansluitende Beach party zorgden voor een fantastische sfeer tot in de late uurtjes. De foto's van Water & Vuur 2018 zijn te vinden via DEZE link. Als iemand nog leuke foto's heeft van de Water & vuurtocht 2018 stuur ze naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik zet ze in het fotoalbum.

Water & Vuur 2018

Water & Vuur 2018

Water & Vuur 2018 

Water & Vuur tocht + Beachparty za. 1 september 2018

Logo wsvdebeuningseplas

Op zaterdag 1 september 2018 organiseren wij alweer de 9e editie van de Water & Vuurtocht. Dit keer weer met leuke optredens tijdens de vaarroute, zoals bijvoorbeeld DJ's met een lasershow aan de waterkant + dans/ muziek optredens.

Er is muziek bij het clubhuis en er zullen hapjes worden geserveerd vanaf een hapjes boot en/of vanaf vlonders langs de vaarroute. Het belooft een mooie avond te worden dus doe allemaal mee ! Mocht je geen boot hebben dan is er altijd wel iemand met een bootje waar je mee kunt varen. De tocht is gratis voor leden en introducees betalen 5 Euro. 

Na afloop van de Water en Vuurtocht (rond 21:30) is er een spetterende Beachparty met DJ's bij het clubhuis georganiseerd door Eleven Events. Dit is gratis voor iedereen, maar vanaf 21 uur wordt er wel een vergoeding gevraagd voor de drankjes. 


AANMELDEN KAN NIET MEER

Lees meer: Water & Vuur tocht + Beachparty za. 1 september 2018

Komende activiteiten

Geen evenementen

Login

Wie is online

We hebben 34 gasten en geen leden online

Nieuwsbrief

Statistieken

Artikelen bekeken hits
179184

Copyright © 2008 - 2020 WSVdeBeuningseplas.     Disclaimer | Privacy verklaring 
logo Webdesign: Rudo Hermsen Freelance Webdesign & ICT