AFTERMOVIE WATER & VUUR 2023

AFTERMOVIE WATER & VUUR

 

KANO CLINICS K1/WINDSURFEN
Heb jij al een K1 wedstrijd kano geprobeerd? Een supersnelle, maar ook smalle kano! We hebben er inmiddels 2 binnen de vereniging! Dit najaar in pilot: k1 Clinics op woensdag avond, gegeven door Colin.   

Altijd al willen leren windsurfen? T Is even oefenen en dit kan veilig en gecontroleerd bij ons! Ook daarvoor starten we in na de zomer met een avond Clinic gegeven door Bas. Let op nadere info in de komende nieuwsbrieven en op de site! 

Voor k1 kunnen max 2 personen aanmelden, en voor windsurfen max 4. Vanaf woensdag 16 augustus willen wij elke woensdag (6 weken) de clinics geven. Inschrijven voor beide clinics kan hieronder of via de agenda. Klik op de blauwe buttons onder de datum van je keuze en vul de gegevens in. Dit is de laatste clinic van dit jaar, dus schrijf je nog snel even in.  

Kano /Windsurf Clinic woensdag 20 september 2023
Aanmelden Water & Vuurtocht 

 

 

 

 

Foto's Water & Vuurtocht 2023

De Water & Vuur tocht was een groot succes! Meer dan 150 deelnemers en vele boten, voorzien van lichtjes, die door de plas achter elkaar aan varen op weg naar een volgende muziek of dansvoorstelling. Daarna was er nog een gezellig feestje met DJ Seven bij het clubhuis. Al met al een zeer geslaagde Water & Vuur met fantastisch weer.

Hieronder de Aftermovie en een aantal foto's van dit evenement. 

AFTERMOVIE WATER & VUUR


Foto Colin.

Lees meer: Foto's Water & Vuurtocht 2023

Water & Vuurtocht za. 9 september 2023

Op zaterdag 9 september 2023 is het weer zover, de jaarlijkse Water & Vuurtocht.

Beleef de Beuningse Plas vanaf het water! Neem per boot deel aan deze vaartocht over de Beuningse Plas! Na marsmellows roosteren boven het kampvuur voor de kinderen tussen 19:00 en 20:00 uur gaat de tocht van start om 20.30 uur. Bij vallen van de duisternis zet je per boot koers richting het Ganzeneiland en de

Slottuin. Onderweg vaar je langs spetterende muziek- dans-, poezie en DJ-optredens ! De vaartocht begint en eindigt bij het clubhuis aan de verlengde Reekstraat. We sluiten de tocht dansend op het water af met DJ Seven. Dit evenement is ook lopend en met de fiets toegankelijk.

Leden kunnen gratis deelnemen, introducees: 5 euro voor kinderen, 10 voor volwassenen. Meld je nu aan! 
Houdt de website in de gaten: www.wsvdebeuningseplas.nl Bekijk hieronder de flyer met de route!

Lees meer: Water & Vuurtocht za. 9 september 2023

Enquête

LEDENENQUETE
Als het goed is hebben alle leden een enquête in de bus gehad. Je kunt deze vragenlijst nu ook online invullen. We willen heel graag weten wat jij voor ideeën hebt voor onze vereniging! Vul m dus vooral in, dan kunnen we plannen maken voor volgend jaar! heb je vragen, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Klik de button hieronder om de vragenlijst te starten.   

 

Jaarfeest / BBQ zondag 25 juni 2023

Jaarfeest
Zondag 25 juni 2023 is het jaarfeest, Ook dit jaar belooft het een gezellig gebeuren te worden. De hele middag zijn er diverse activiteiten op en aan het water. We sluiten feestelijk af met een BBQ. Dit jaar bestaat de WSV 15 jaar, jij komt dat toch zeker ook mee vieren? Reserveer de datum alvast in je agenda! 

Aanmelden kan niet meer.

De verschillende activiteiten starten vanaf 14:00 uur, de BBQ zal ca. 17:30 aan gaan.  

Lees meer: Jaarfeest / BBQ zondag 25 juni 2023

Komende activiteiten

Geen evenementen

Login

Wie is online

We hebben 260 gasten en geen leden online

Nieuwsbrief

Statistieken

Artikelen bekeken hits
102356

Copyright © 2008 - 2023 WSVdeBeuningseplas.     Disclaimer |Privacy verklaring