Algemene Ledenvergadering zo. 24 maart 2024

Beste leden,

Na vele jaren van toewijding hebben Chris Janssen en Anne-Marie van den Hoek hun bestuursfuncties neergelegd. Namens het hele bestuur: Bedankt voor alle inzet en gedrevenheid! Jullie hebben de club veel moois gebracht over de jaren. Cor van der Waal had eerder al zijn interim voorzitterschap neergelegd.

Bij de bijzondere algemene ledenvergadering van 19 februari jl. is er een interim bestuur aangesteld voor Watersportvereniging de Beuningse Plas. Dit interim bestuur, bestaande uit Bas Jansen (voorzitter), Niels Kruize (secretaris) en Rudo Hermsen (penningmeester), is de laatste weken op zoek gegaan naar kandidaten voor het nieuwe bestuur van de Watersportvereniging en heeft gekeken hoe het verder moet met de WSV. Bij deze zoektocht en koersbepaling voor de WSV stond onder andere onze missie "Beuningen verbinden met watersport" centraal.

alvOndertussen hebben meerdere mensen aan het interim-bestuur laten weten dat zij graag deel uit zouden maken van het nieuwe WSV-bestuur. Om de ontwikkelingen binnen de watersportvereniging te bespreken, nodigen wij onze leden uit voor een Algemene Ledenvergadering:  

  • Datum: zondag 24 maart 2024
  • Inloop: 15:45 uur
  • Tijd: 16:00 uur
  • Locatie: Ons clubhuis aan de Verlengde Reekstraat 1A

De volgende onderdelen staan op de agenda van deze Algemene Ledenvergadering: 

  • De missie van WSV de Beuningse Plas
  • Watersport- en horecaplan
  • Begroting- en kascontrole
  • Nieuw bestuur: kandidaten + stemmen.
  • Borrel

Wil jij je ook kandidaat stellen voor het nieuwe bestuur van de WSV?
Neem dan contact op via 06-18579407 voor 17 maart 2024.

Actief worden bij onze club? De watersportvereniging staat altijd open voor ideeën en input van leden. Heb jij goede ideeën voor onze club of wil je klussen, meehelpen met evenementen en/of open dagen, neem contact met ons op.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot 24 maart,

Niels Kruize Interim-secretaris
WSV de Beuningse Plas.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

AFTERMOVIE WATER & VUUR 2023

AFTERMOVIE WATER & VUUR

 

KANO CLINICS K1/WINDSURFEN
Heb jij al een K1 wedstrijd kano geprobeerd? Een supersnelle, maar ook smalle kano! We hebben er inmiddels 2 binnen de vereniging! Dit najaar in pilot: k1 Clinics op woensdag avond, gegeven door Colin.   

Altijd al willen leren windsurfen? T Is even oefenen en dit kan veilig en gecontroleerd bij ons! Ook daarvoor starten we in na de zomer met een avond Clinic gegeven door Bas. Let op nadere info in de komende nieuwsbrieven en op de site! 

Voor k1 kunnen max 2 personen aanmelden, en voor windsurfen max 4. Vanaf woensdag 16 augustus willen wij elke woensdag (6 weken) de clinics geven. Inschrijven voor beide clinics kan hieronder of via de agenda. Klik op de blauwe buttons onder de datum van je keuze en vul de gegevens in. Dit is de laatste clinic van dit jaar, dus schrijf je nog snel even in.  

Kano /Windsurf Clinic woensdag 20 september 2023

aanmelden kan niet meer. 

 

 

 

Aftermovie Nieuwjaarsduik 2024

De eerste nieuwjaarsduik was een groot succes! We waren compleet uitverkocht en meer dan 130 mensen meldden zich aan. Volgend jaar zijn wij er weer, jij ook?  

Bekijk de aftermovie hieronder:
 

 Wil je meer zien? Volg @wsvdebeuningseplas op Instagram of Facebook. Facebook-logo 

 

 

Foto's Water & Vuurtocht 2023

De Water & Vuur tocht was een groot succes! Meer dan 150 deelnemers en vele boten, voorzien van lichtjes, die door de plas achter elkaar aan varen op weg naar een volgende muziek of dansvoorstelling. Daarna was er nog een gezellig feestje met DJ Seven bij het clubhuis. Al met al een zeer geslaagde Water & Vuur met fantastisch weer.

Hieronder de Aftermovie en een aantal foto's van dit evenement. 

AFTERMOVIE WATER & VUUR


Foto Colin.

Lees meer: Foto's Water & Vuurtocht 2023

Komende activiteiten

Geen evenementen

Login

Nieuwsbrief

Copyright © 2008 - 2023 WSVdeBeuningseplas.     Disclaimer |Privacy verklaring