Watersport vereniging de Beuningse Plas

Aftermovie Nieuwjaarsduik 2024

De eerste nieuwjaarsduik was een groot succes! We waren compleet uitverkocht en meer dan 130 mensen meldden zich aan. Volgend jaar zijn wij er weer, jij ook?  

Bekijk de aftermovie hieronder:
 

 Wil je meer zien? Volg @wsvdebeuningseplas op Instagram of Facebook. Facebook-logo 

 

 

AFTERMOVIE WATER & VUUR 2023

AFTERMOVIE WATER & VUUR

 

KANO CLINICS K1/WINDSURFEN
Heb jij al een K1 wedstrijd kano geprobeerd? Een supersnelle, maar ook smalle kano! We hebben er inmiddels 2 binnen de vereniging! Dit najaar in pilot: k1 Clinics op woensdag avond, gegeven door Colin.   

Altijd al willen leren windsurfen? T Is even oefenen en dit kan veilig en gecontroleerd bij ons! Ook daarvoor starten we in na de zomer met een avond Clinic gegeven door Bas. Let op nadere info in de komende nieuwsbrieven en op de site! 

Voor k1 kunnen max 2 personen aanmelden, en voor windsurfen max 4. Vanaf woensdag 16 augustus willen wij elke woensdag (6 weken) de clinics geven. Inschrijven voor beide clinics kan hieronder of via de agenda. Klik op de blauwe buttons onder de datum van je keuze en vul de gegevens in. Dit is de laatste clinic van dit jaar, dus schrijf je nog snel even in.  

Kano /Windsurf Clinic woensdag 20 september 2023

aanmelden kan niet meer. 

 

 

 

Foto's Water & Vuurtocht 2023

De Water & Vuur tocht was een groot succes! Meer dan 150 deelnemers en vele boten, voorzien van lichtjes, die door de plas achter elkaar aan varen op weg naar een volgende muziek of dansvoorstelling. Daarna was er nog een gezellig feestje met DJ Seven bij het clubhuis. Al met al een zeer geslaagde Water & Vuur met fantastisch weer.

Hieronder de Aftermovie en een aantal foto's van dit evenement. 

AFTERMOVIE WATER & VUUR


Foto Colin.

Lees meer: Foto's Water & Vuurtocht 2023

Komende activiteiten

Geen evenementen

Login

Nieuwsbrief

Copyright © 2008 - 2023 WSVdeBeuningseplas.     Disclaimer |Privacy verklaring