Agenda

Download als een iCal bestand
Nieuwjaarsduik
Maandag, 01 Januari 2024, 11:00 - 13:00
Hits : 134

NIEUWJAARSDUIK BEUNINGEN 1 JANUARI 2024

 

Een winterse update: WSV de Beuningse Plas organiseert op 1 januari de Beuningse Plas Nieuwjaarsduik 2024! *winactie: Hoeveel mensen gaan er het water in? 

Bedankt voor een succesvol jaar met veel mooie zondagen en prachtige evenementen! Wij kijken ernaar uit om volgend jaar onze groei voort te zetten.

Begin het jaar op een verfrissende en sportieve manier!

De nieuwjaarsduik bij WSV De Beuningse Plas belooft een geweldige ervaring te worden, voor meer informatie ga naar nieuwjaarsduikbeuningen.nl 

Op 1 januari 2024 openen we om 11 uur: er staat een warme tent klaar om je om te kleden, je wordt verwelkomd met een heerlijke kop warme chocolademelk, thee of koffie om je op te warmen. Ter herinnering krijg je een muts in onze clubkleuren!
Om 11:45 geeft Remo Speijers een warming-up om ervoor te zorgen dat iedereen klaar is voor de sprong in het koude water. En dan, om 12 uur, is het zover: het moment waarop we samen het water in springen om het nieuwe jaar op een verfrissende manier te beginnen! Achteraf krijg je van ons een kom erwtensoep en een (broodje) rookworst om op te warmen.
 

Neem je familie en vrienden mee om je aan te moedigen! 

Is dat koude water niks voor jou? Kom dan kijken en aanmoedigen vanaf ons terras! Voor toeschouwers is warme Chocomel, erwtensoep en rookworst verkrijgbaar! (Voor de zwemmers zit dit bij de entreeprijs inbegrepen). 
 

Inschrijving kan vanaf 15 december via onderstaande button:

aanmelden-button.jpg

  • Prijs: €8,00
  • Voor leden WSV: €5,00

 

*winactie* Hoeveel mensen gaan er op 1 januari 2024 van onze steiger af springen? Dit kun je raden door op deze link te drukken: form.jotform.com/233414957740359

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor de nieuwjaarsduik, kom jij de deelnemers te hulp met wat warms na een koude sprong?
We zouden enorm blij zijn als je ons komt ondersteunen, bijvoorbeeld met taken in de horeca, tussen 11:00 en 13:00 uur! Voor meer info mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

    

 

Komende activiteiten

Geen evenementen

Login

Nieuwsbrief

Copyright © 2008 - 2023 WSVdeBeuningseplas.     Disclaimer |Privacy verklaring