Lid worden ?

CAM01259De bijdrage voor het lidmaatschap voor de Watersportvereniging: 

Volwassenen : € 17,50 
Kinderen        : € 27,50
   

 

Hiervoor organiseren wij in ieder geval 2 keer per jaar een gezellige bijeenkomst. Het jaarfeest en de wel bekende Water & Vuurtocht. Daarnaast verzorgen we verschillende cursussen waar leden zich voor kunnen inschrijven. Ook zijn we tegenwoordig op de meeste zondagen in het seizoen open zodat leden gratis gebruik kunnen maken van alle boten, kano's e.d. van de vereniging. Kijk altijd voor actuele openingstijden in de agenda op deze website. 


AANMELDEN LIDMAATSCHAP

Klik hier om lid te worden van WSV de Beuningseplas

Dit is een online formulier en u kunt met de muis of vinger (bij touchscreen of mobiel) een handtekening zetten. Het volledig ingevulde formulier wordt automatisch naar de penningmeester gestuurd voorzien van alle informatie die je hebt ingevuld (inclusief handtekening voor automatische incasso). U kunt natuurlijk ook het formulier downloaden en per post sturen naar: 

SECRETARIAAT
Watersportvereniging WSV de Beuningse Plas
Verlengde Reekstraat 1A
6642 KM Beuningen (Gelderland)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Logo wsvdebeuningseplas

Ook voor vragen over de contributie, automatische incasso of opzeggen van het lidmaatschap graag een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Komende activiteiten

Geen evenementen

Login

Nieuwsbrief

Copyright © 2008 - 2023 WSVdeBeuningseplas.     Disclaimer |Privacy verklaring