Op zaterdag 9 september 2023 is het weer zover, de jaarlijkse Water & Vuurtocht.

Beleef de Beuningse Plas vanaf het water! Neem per boot deel aan deze vaartocht over de Beuningse Plas! Na marsmellows roosteren boven het kampvuur voor de kinderen tussen 19:00 en 20:00 uur gaat de tocht van start om 20.30 uur. Bij vallen van de duisternis zet je per boot koers richting het Ganzeneiland en de

Slottuin. Onderweg vaar je langs spetterende muziek- dans-, poezie en DJ-optredens ! De vaartocht begint en eindigt bij het clubhuis aan de verlengde Reekstraat. We sluiten de tocht dansend op het water af met DJ Seven. Dit evenement is ook lopend en met de fiets toegankelijk.

Leden kunnen gratis deelnemen, introducees: 5 euro voor kinderen, 10 voor volwassenen. Meld je nu aan! 
Houdt de website in de gaten: www.wsvdebeuningseplas.nl Bekijk hieronder de flyer met de route!

AANMELDEN KAN NIET MEER.

 

 

 

Sfeer impressie Water & Vuur


LEDENENQUETE
Als t goed is valt ie deze week in de bus! We willen heel graag weten wat jij voor ideeën hebt voor onze vereniging! Vul m dus vooral in, dan kunnen we plannen maken voor volgend jaar! heb je de enquête eind volgende week niet gekregen, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

KANO CLINICS K1/WINDSURFEN
Heb jij al een K1 wedstrijd kano geprobeerd? Een supersnelle, maar ook smalle kano! We hebben er inmiddels 2 binnen de vereniging! Dit najaar in pilot: k1 Clinics op woensdag avond, gegeven door Colin. 

Sfeer impressie Kano Clinic

Altijd al willen leren windsurfen? T Is even oefenen en dit kan veilig en gecontroleerd bij ons! Ook daarvoor starten we in na de zomer met een avond Clinic gegeven door Bas. Let op nadere info in de komende nieuwsbrieven en op de site! 

 

Sfeer impressie Windsurf Clinic

Voor k1 kunnen max 2 personen aanmelden, en voor windsurfen max 4. Vanaf woensdag 16 augustus willen wij elke woensdag (6 weken) de clinics geven.

Inschrijven voor beide clinics kan hieronder of via de agenda. Klik op de blauwe buttons onder de datum van je keuze en vul de gegevens in.

 

 

Kano /Windsurf Clinic woensdag 20 september 2023
Aanmelden Water & Vuurtocht

 

 

ZONDAGOPENINGEN 2023
Ben jij ook weer terug van vakantie, is je school of opleiding weer begonnen? Kom lekker langs op zondagmiddag 10, 17 en 24 september. Het watersportseizoen is nog in volle gang, misschien is het weer iets frisser, maar de watertemperatuur en waterstand zijn prima om lekker te varen! Kom dus tussen 14 en 17 uur naar het clubhuis!  

JAARFEEST 2023
We hadden dit jaar een spetterend jaarfeest! Fijn dat je erbij was. Hier een terugblik van deze supergezellige middag en BBQ! Bekijk hier wat leuke foto's en video's van het jaarfeest. Volg ons op Social media voor meer! @wsvdebeuningseplas

Sfeer impressie jaarfeest2023

 

Kano estafette jaarfeest 2023

 

 Wie wil eigenaar worden van deze mooie WSV mok? 

 

Komende activiteiten

Geen evenementen

Login

Nieuwsbrief

Copyright © 2008 - 2023 WSVdeBeuningseplas.     Disclaimer |Privacy verklaring